Alternatieven voor glutenvrij vlees

Glutenvrij vlees

Alternatieven voor glutenvrij vlees

Als je een glutenvrij dieet hebt gevolgd, weet je hoe belangrijk het is om de beste glutenvrije voedingsmiddelen en recepten te vinden. Het laatste wat je wilt is uitgaan en wat "nep" vlees kopen, want er staat dat het van glutenvrij is gemaakt, maar er echt tarwe in zit. Dit kan verergerend en potentieel gevaarlijk zijn. Er is echter goed nieuws: het is gemakkelijker dan ooit om echt glutenvrij vlees online te vinden. Laten we eens kijken naar enkele van deze geweldige nieuwe mogelijkheden.

Allereerst hebben we dankzij websites zoals Paleo Cookbooks een enorme toename gezien in de verscheidenheid aan glutenvrij voedsel dat beschikbaar is Vlees ongevaarlijk. Glutenvrij betekent niet dat je de biefstuk kunt overslaan of glutenvrije pasta kunt vervangen; het gaat erom dat je "echt" eten kunt krijgen. De meeste ouderwetse vleesvervangers zijn op basis van soja of erwtenproteïne, maar er zijn ook tal van nieuwe vegetarische producten op de markt. Helaas voor degenen die allergisch zijn voor gluten, bevatten veel van de nieuwe vleesalternatieven die er zijn (vooral die gemaakt met maïs) tarwe in zich. Als je gewend bent om rundvlees en kalkoen te eten, is de kans groot dat je een iets andere smaak kunt verdragen.

Voor degenen onder u die vinden dat u absoluut kip en kalkoen moet eten, dan kunt u overwegen om uw eigen gevogelte- of varkensvleesproducten te maken. Van alleen die twee soorten vlees kun je gemakkelijk een maaltijd maken en als je niet van kip houdt, kun je zeker kalkoen gebruiken. Sommige van mijn favoriete recepten van de chef-kok (zoals mijn versie van kipnoedelsoep met kippenbouillon) hebben gewoon maïsmeel of quinoa nodig om de basis te maken. Dus de volgende keer dat u op zoek bent naar geweldige glutenvrije recepten die u thuis kunt maken, hoeft u niet verder te zoeken dan uw eigen voorraadkast en koelkast!

Klik op de link: https://cooltomeatyou.nl/