Dodge Ram 1500 nieuwe prijs

vanleersum

De Dodge Ram 1500 is een van de meest populaire vrachtwagentypes in de Verenigde Staten. Het heeft vooral aanhang gekregen in Europa, waar het bekend staat als de “da Bomb”. Deze krachtige kleine truck heeft zoveel praktische kenmerken dat hij de aangewezen keuze is geworden voor mensen die zware voorwerpen willen vervoeren en zware lasten willen vervoeren. Zelfs het heetste model, de Grand Cherokee, heeft de populariteit van de Ram 1500 niet kunnen afschudden.

Maar de Dodge Ram 1500 is niet alleen maar kracht en draagbaarheid;het heeft ook een indrukwekkende lijst met technische functies. En sommige van deze functies zijn in functionaliteit toegenomen sinds de oudere modellen. De nieuwe Dodge Ram biedt bijvoorbeeld vier deuren met zachte instap en een superlange schuifdeur. Dat klopt, het oude model kon zijn deuren maar voor tweederde van de weg openen, maar het nieuwe model kan zijn deuren voor acht derde van de weg openen.

Er is ook meer. De huidige Ram 1500 heeft vierwielaandrijving. Het is niet alleen voldoende kracht en wendbaarheid;deze truck heeft ook veel kofferruimte. Dat klopt, er is ruimte onder het bed om alles te vervoeren wat u moet verplaatsen. De van de markt kan de dekens, de bedden voor huisdieren, het tuinmeubilair of andere items vervoeren die u tijdens een langlaufreis wilt meenemen.

Een van de grootste klachten over het oudere model van de Dodge Ram 1500 was de moeilijkheid om het te laten draaien. Zelfs als je een sterke truck had, draaide de truck vaak helemaal niet. Het model van vandaag heeft een versnellingsbak die zo is aangepast dat u hem zowel als vooruit duw- als achteruitversnelling kunt gebruiken. Je start de van de nieuwe prijs eenvoudig op zonder de motor om te draaien en met de elektrische starter van de truck hoef je je geen zorgen te maken over het weer opladen van de accu en zo.

Naast de geweldige nieuwe transmissie heeft de Dodge Ram 1500 ook een sportief uiterlijk om zijn agressieve imago te benadrukken. Het is afgewerkt in een zeer scherpe en nieuwe look, compleet met een nieuwe grille en voorlip. De uitlaat is ook veranderd voor een agressievere look, en de motorkap is vervangen door een pittige en functionele HID-kit. Elke keer dat je de weg op gaat in de Dodge Ram 1500 krijg je zeker een boost van kracht, en je kunt genieten van het geweldige uiterlijk en het hoge brandstofverbruik van de bestelwagen, ongeacht waarvoor je hem gebruikt.

Voor iedereen die een allround voertuig met groot nut nodig heeft, is de Dodge Ram 1500 de ideale optie. Het voertuig heeft een grote bruikbaarheid en kracht, en dankzij de verschillende upgrades en aanpassingen die zijn aangebracht, is het nu nog efficiƫnter dan voorheen. Als u een allround voertuig met groot nut nodig heeft, is de Dodge Ram 1500 de ideale keuze. De bestelwagen is geschikt voor werk, plezier of reizen en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de hoge brandstofkosten. De bestelwagen is de meest praktische keuze als het gaat om het vinden van de juiste auto.

Meer informatie … https://www.vanleersum.nl/dodgepickupkopen/