Een paar tips voor het gebruik van metrotegelpatronen in uw huisontwerp

metrotegels

Eenvoudig maar elegant, een metrotegel is een ouderwetse favoriet die nog steeds in de mode is. Van puur witte of zwarte keramische platen tot natuursteen, porselein of glas, de eindeloze manieren waarop u metrotegels in uw eigen huis kunt gebruiken, zijn net zo breed als uw fantasie. Om een uniek persoonlijk gevoel en een verfijnde look te creëren voor uw woonkamer, eetkamer,witte wandtegels keuken  keuken of badkamer, laten we eens kijken naar enkele van de creatieve metrotegelontwerpen die beschikbaar zijn.

 

Keramische keukenwandtegels is een populaire keuze onder degenen die de voorkeur geven aan een meer rustieke landelijke keuken met meer grondstoffen en minder gedoe. In meer praktische zin is keramiek een van de gemakkelijkste materialen om mee te werken, waardoor het ideaal is voor thuiskoks. Het gemak van schoonmaken en onderhoud is ook een pluspunt, vooral in huizen met kleine kinderen of huisdieren. Naast hun schoonheid worden keramische tegels ook als zeer prettig voor de ogen beschouwd. Dit is vooral het geval bij correct voegen.

 

Geglazuurde keramische tegels Geglazuurde keramische tegels gemaakt door steengroeves en ambachtslieden staan altijd bekend om hun sterke, duurzame en aantrekkelijke eigenschappen. Het glazuur dat wordt gebruikt bij het maken van metrotegels heeft een vergelijkbare slijtvaste kwaliteit, waardoor ze dezelfde kwaliteit hebben als natuursteenplaten. Een bonus is dat metrotegels, in tegenstelling tot natuursteen, niet zoals natuursteenplaten moeten worden afgedicht. Bovendien kunnen geglazuurde metrotegels voor een langere periode worden geseald, wat ook een ander pluspunt is.

 

Rechthoekige tegelvormen Een ander metrotegelontwerp dat tegenwoordig aan populariteit wint, is het klassieke witte metrotegelspatroon. In veel huizen wordt het klassieke witte tegelpatroon tegenwoordig perfect aangevuld met een houten vlonder of terras. De reden hiervoor is dat witte vloeren er niet alleen geweldig uitzien, maar ook gemakkelijker te onderhouden zijn. Een veelvoorkomend probleem bij het gebruik van een witte vloer is dat deze heel gemakkelijk vuil kan worden, dus als u een eenvoudige, schoon ruikende vloerreiniger gebruikt, blijft het huis altijd brandschoon.

 

Black Tiles zijn een ander populair designelement in de designwereld van badkamers. De kleur zwart heeft een eigen aantrekkingskracht die de meeste mensen aanspreekt. Metrotegels van zwarte materialen blijven altijd stijlvol en tijdloos. Vooral in de badkamer zorgt een zwart tegelpatroon ervoor dat de badkamer er tegelijkertijd dramatischer uitziet.

 

Kleurrijke Home Decor Zwarte tegels kunnen worden gebruikt voor allerlei soorten huisdecoraties; of het nu gaat om het creëren van een formele woonkamer of een speelse ruimte voor kinderen. Een goede tip om te onthouden wanneer u metrotegels gebruikt voor uw huisontwerp, is om eerst een eenvoudiger ontwerp te kiezen. Een eenvoudiger ontwerp betekent dat het patroon meer zal opvallen zonder al te veel felle kleuren te gebruiken. Je wilt echter niet dat de kleuren de rest van het huis overweldigen, dus zorg ervoor dat je met verschillende kleuren en ontwerpen speelt voordat je een keuze maakt. Dit zorgt ervoor dat de tegels niet overweldigend zijn in de ogen van de kijker.

Retrotegels.nl