Hoe automachines uit Duitsland naar de VS te importeren

auto importeren duitsland

Het eerste alternatief voor het importeren van auto uit Duitsland naar de VS is het zogenaamde limited miles-programma. Dit programma heeft veel voor- en nadelen voor de consument. Dus concentreer je hier goed op een van hen, want dat is het onderwerp van een ander artikel.

Maar voordat ik erop inga, wil ik u vertellen over een programma met een beperkt aantal kilometers voor Duitse auto’s. Dit is het soort auto importeren Duitsland naar de VS waarvoor vereist is dat de auto maar één keer in zijn leven wordt gebruikt – of op zijn minst voor een periode van niet langer dan een jaar. Om voor dit speciale voorrecht in aanmerking te komen, moet het voertuig een test met betrekking tot de Duitse rijcultuur doorstaan. Kortom, je kunt geen auto vanuit Duitsland naar de VS importeren als je zijn Duitse manier van leven niet aankan. En zoals ik hierboven al zei, deze test is behoorlijk zwaar.

Dat brengt me bij het tweede alternatief voor importauto’s van Duitsland naar de VS: losse containerwagens. Individuele containerwagens zijn precies zoals ze klinken. U rijdt met uw eigen containerwagen door het land en u betaalt alleen voor de brandstof die u verbruikt. Dus als u van plan bent veel te rijden, kunt u net zo goed profiteren van de individuele containeroptie. Zorg er wel voor dat uw individuele containerwagen voldoende opslagruimte heeft voor alle vracht die u meeneemt. En zorg ervoor dat uw individuele containertruck voldoende ruimte heeft tussen het scheepsdok en de eigenlijke haven, zodat de douane de zendingen goed kan inspecteren.

Het andere grote nadeel van het gebruik van individuele containerservices om een auto vanuit Duitsland naar de VS te importeren, is de prijs. Het blijkt dat er geen echt goedkope optie is als het gaat om het verzenden van auto-importen van Duitsland naar de VS. Over het algemeen kost het vier keer zo veel als het verzenden van een auto vanuit Canada of Australië. Maar als u bereid bent vijftig dollar extra per zending uit te geven, kunt u misschien vijftig procent besparen op de verzendkosten van van Duitsland naar de VS door gebruik te maken van een individuele containerservice.

Persoonlijk zou ik ten zeerste aanbevelen om te kijken naar importmachines van auto’s van Duitsland naar de VS. U kunt niet alleen meer geld besparen op importautokosten, maar u profiteert ook van de superieure kwaliteit van Duitse auto-onderdelen. Maar aangezien we over kosten moeten praten, wil ik je eerst iets over jezelf vertellen voordat ik verder ga. Ik ben een import-automonteur-hoer die de afgelopen drie jaar in het Amerikaanse middenwesten woonde en ik heb niet echt veel verschil gezien in de kwaliteit van Duitse auto’s in vergelijking met mijn landgenoten.

Wat betreft importmachines voor auto’s, het beste deel van het proces is waarschijnlijk het papierwerk. Een tijdelijke licentie krijgen om uw geïmporteerde auto over de grens te besturen, kost veel minder tijd dan het papierwerk in te dienen voor een volledige wettelijke invoer in de VS. Voordat u echter zelfs maar met het papierwerk begint, moet u contact opnemen met een betrouwbaar, gevestigd importeurmachinebedrijf dat jarenlange ervaring heeft met dit soort dingen. Er zijn veel bedrijven die wachten om zaken met u te doen, dus neem geen genoegen met een importeur van automobielfabrikanten. Kies verstandig en uw bedrijf zal nog vele jaren gedijen.

Kijk voor meer informatie op  https://www.vanleersum.nl/