Lekker slapen met een boxspring

boxspring

Lekker slapen met een boxspring

Een boxspring is een bedframe met een zachte ondergrond en wordt meestal op een houten of metalen bedframe geplaatst. Divanbedden, die populair zijn in het VK, hebben kleine zwenkwielen op de basis voor gemakkelijke mobiliteit. Een houten of metalen frame fungeert als beugel om de boxspring op zijn plaats te houden. De boxspring is vaak een massief, houten frame bedekt met stof. Het heeft meestal twee of vier veren.

Het belangrijkste doel van een boxspring is om de matras van de vloer te tillen, waardoor schokken en slijtage worden verminderd Las-lunas cinderella boxspring. Een hoogslaper is ook esthetisch aantrekkelijker. Daarnaast voorkomt een boxspring dat er insecten in het bed komen. Een boxspring is ook vereist door sommige matrasgaranties, en als u deze niet gebruikt, kan de garantie komen te vervallen. Zoals je ziet heeft een stevige boxspring veel voordelen voor je matras. Door te kiezen voor een kwaliteitsboxspring slaap je comfortabel.

Zorg er bij het kopen van een matras altijd voor dat deze een boxspring heeft. Het is niet nodig om een boxspring te gebruiken, maar het is een goed idee om uw matrasinvestering te beschermen door een bed met een massief houten fundering te kopen. De boxspring moet van hoge kwaliteit zijn en lang meegaan. Een solide basis is de sleutel tot het kopen van een kwaliteitsmatras. Daarnaast is een boxspring ook een prima investering.

Voor meer informatie zie: https://www.las-lunas.nl/