Populaire artikelen met citaat van hashimotoite en bitcoins

bitcoin

Veel mensen hebben zich afgevraagd of er zoiets bestaat als Funny Bitcoin Quotes-t-shirts. Het lijkt erop dat veel mensen zin hebben in grappen en een goed humeur over de wereld van bitcoins en zijn relatie tot financiën en politiek. Er is een grote belangstelling voor de verschillende lekken van binnenuit de Silk Road Criminal Foundation en van binnen die van Derongerung, verspreid over het hele internet. Mensen willen een beetje lichtzinnigheid met hun dagelijkse geklets over deze mysterieuze virtuele valuta en zijn relatie met politiek en bedrijfsleven. T-shirts lijken de perfecte uitlaatklep voor deze nichemarkt.

Een aantal grappige t-shirtstijlen met verschillende uitvoeringen van beroemde bitcoin-citaten; verkrijgbaar in de maten XS-5 XL; beschikbaarheid op basis van stijl. Kies je favoriete Funny bitcoin Quotes t-shirtontwerp: v-hals, ronde hals, baggy, taps toelopende of losse pasvorm; cartoon of fotorealistisch; donker, licht of medium denim; tekst of uitspraken; minimalistische of grafische afbeeldingen; zelfs eigentijds, afhankelijk van uw smaak en portemonnee. De blokken met woorden en gezegden zijn allemaal gedaan in het bitcoin-formaat en zijn geborduurd, gezeefdrukt, gezeefdrukt of digitaal gedrukt op hoogwaardige katoenen stoffen, voor beide geslachten. Je kunt kiezen uit een scala aan stijlen en kleuren, waaronder dierenprints, ronde modellen en klassieke T-shirtstijlen met capuchon en ronde hals, om er maar een paar te noemen. Er zijn ook veel verschillende kleuren en thema’s om uit te kiezen, zoals schattig, leuk en hip om elke edgy tiener of zakelijke professional te verzadigen.

Een van de favoriete stukjes dialoog tussen verschillende leden van het online forum genaamd ‘bitcoin’ is het citeren van regels uit beroemde filmscènes zoals The Matrix of Star Wars waar het personage Neo zegt: ‘Ik zie de wijsheid in het gebruik van hackers tools om te beschermen wat is van mij.” Sommigen zeggen dat dit een metafoor is voor hoe mensen hun bitcoins moeten beschermen tegen kwaadwillende hackers – aangezien bitcoins een van de meest waardevolle dingen op aarde zijn, is het alleen maar logisch om het voor indringers moeilijker te maken om het in handen te krijgen. En zo werden grappige bitcoin-citaten een populair online gespreksonderwerp voor veel leden van het forum.

De genoemde grappen zijn niet alleen populair bij fans van bitcoins, ze dienen voor veel mensen ook als een grote bron van verlichting.

In feite is een van de meest populaire bitcoin-citaten er een die luidt: “Ik dacht altijd dat de sleutels van onze beschaving de vorm hadden van kikkers. Maar toen zag ik bitcoins, en ze lijken echt meer op profielen.” Dit is een verwijzing naar het feit dat de bitcoins die in omloop zijn, digitaal zijn en niet tastbaar, in tegenstelling tot bijvoorbeeld overheidsvaluta zoals de Amerikaanse dollar. Maar in het geval van bitcoins zijn ze iriserend en weerspiegelen ze de aard van internet en de gedistribueerde aard ervan.

In het licht hiervan kun je de ironie zien in het feit dat de mensen die het bestaan van deze nieuwe munteenheid afkeuren, degenen zijn die het meest geloven in de levensvatbaarheid ervan. In feite is een van de belangrijkste argumenten van degenen tegen bitcoins dat het een plan is voor de Chinese regering om de controle over de virtuele valuta over te nemen en het internationale monetaire systeem te centraliseren. Maar wat bitcoins zelf betreft, ze zijn volgens bitcoin-maker Luke Skywalker niets meer dan een technologische verbetering. Volgens hem kan valuta alleen zo goed zijn als het land dat het afdrukt. Als je land het economisch niet zo goed doet, kun je net zo goed afscheid nemen van het geld zelf. Volgens Luke Skywalker ligt de waarde van bitcoins dus in het vermogen van mensen om ze in te wisselen voor echte dingen.

Kortom, misschien wilt u meer lezen over de populaire actuele bitcoin-koersen. Er zijn er eigenlijk veel, zoals u kunt lezen op veel websites die aan dit onderwerp zijn gewijd. Roger Ver is misschien wel de beroemdste avatar van de bitcoin-revolutie en heeft een belangrijke rol gespeeld bij het onder de aandacht brengen van deze digitale valuta. Anderen die prominente figuren in het fenomeen zijn geworden, zijn onder meer de tweeling Charlie Shrem, Matt XVI en Winklevoss, hoewel er talloze anderen zijn.

Krijg meer informatie hier  Bitcoinmeester.nl